• |
ide | kryesore

Kujdes Aida Yespica! Striptease në Majemi është ilegale

Arkiva, Sport
124013983-f7686595-5e83-4c8e-af52-d40dc188eac5.jpg

Aida Yespica, showgirl dhe modele e famshme venezueljane është duke pushuar në plazhet e Majemit në SHBA. Paraparacët e kanë kapur ndërsa zhvesh pantallonat e shkurtra. 

Kthehu