• |
ide | kryesore

25 fotografi bardhë e zi që do t’ju mahnisin. Mos i humbisni! (Foto)

Arkiva, Stil
upside.jpg

Zakonisht fotografitë me ngjyra i japin dritë dhe pamje shumë të bukur perosnit ose objektit që qëndron në sfond, por dhe fotot bardhë e zi nuk ngelet prapa.

Këto janë disa prej tyre që do ju mahnisin.


 

Kthehu