• |
ide | kryesore

Ngjyrat që duhet të vishni këtë sezon(FOTOT)

Arkiva, Stil
0b3276db381e359eab731c0ee1a95055_L.jpg

Nëse po pyesni veten çfarë ngjyrash duhet të vishni këtë pranverë, po ja u themi që tani.

Kur bëhet fjalë për trendet e 2017-ës për femrat, gati gati janë pot ë njëjtat si çdo vit. Stili juaj është ai që i bën më unikë. Megjithatë hidhini një sy fotove më poshtë për më shumë frymëzim.


1. Gjithë nuancat e blusë

spring-2017-fashion-trends-2.jpg spring-2017-fashion-trends-5.jpg spring-2017-fashion-trends-6.jpg

2. Të gjelbërtat

spring-2017-fashion-trends-9.jpg spring-2017-fashion-trends-10.jpg spring-2017-fashion-trends-8.jpg

3. Lejla dhe Fuchsia

2017-spring-color-fashion-trends-7.jpg

 

Kthehu