• |
ide | kryesore

Çfarë të bëni nëse partneri juaj nuk dëshiron të vendosni makiazh

Arkiva, Stil
e791ba2078de0956005cea3d5d1fa07b_L.jpg

Cilat janë arsyet e vërteta se përse një mashkull reagon në këtë mënyrë në lidhje me makeup dhe se si duhet të veproni:

1. Ai është xheloz
Një nga treguesit kryesorë të kësaj sjelleje ka të bëjë kryesisht me xhelozinë e një mashkulli, pasi kur ju bëni makiazh dukeni më tërheqëse dhe ky fakt e bën atë të xhelozohet.
Prandaj në këtë situatë duhet të bindni partnerin tuaj se makiazhi ju bën juve të ndiheni më mirë me veten dhe se ju nuk lyheni për të tërhequr meshkuj të tjerë.


2. Ai është mësuar t’ju shohë për një kohë të gjatë pa makiazh
Nëse ju keni kaluar një shtatëzani apo keni pasur një situatë kur nuk përdornit thuajse fare makeup, në momentin që ju filloni sërish të grimoheni partneri nuk është mësuar me pamjen tuaj të re.

Në këtë rast mundohuni ti shpejgoni atij se juve ju pëlqen të bëni makiazh dhe fakti që nuk e keni përdorur për një farë kohë ka qënë e lidhur me situatën në të cilën keni qënë.

 

 

Kthehu