• |
ide | kryesore

10 produkte që janë jashtëzakonisht shtrenjtë dhe provojnë që janë të pavdekshme(Foto)

Arkiva, Stil
lv.jpg

Disa objekte janë në gjëndje të na habisin jo vetëm nga  rëndësia dhe dizajni por me një çmim jashtëzakonisht të lartë.

Më poshtë janë renditur disa prej tyre.


Biberon me diamant

Iphone totalisht flori dhe me një gurë të çmuar pas

Krevat i dekoruar me ar dhe gurë të çmuar

Prezevativ i prodhuar nga firma Louis Vuitton

Fshesë me korent e mbuluar nga gurë Sëarovski

Biçikletë prej ari 

Çadër me lëkurë krokodili 

Valixhe elektrike 

Lidhëse prej ari 

 

Kthehu