• |
ide | kryesore

Leo DiCaprio shpenzon 40 milion dollar për mbrojtjen e ujqërve (Foto)

Arkiva, Paparazzi
u.jpg

Leonardo DiCaprio do të dhurojë 40 milionë dollar disa qëndrave për mbrojtjen e ujqërve përfshirë këtu “California ëolf Center” dhe “Pacific ëolf Coalition”.

Përveç këtyre do të jenë edhe disa të tjera në mbarë botën.

Jemi mësuar që yjet e Hollyëood të bëjnë bamirësi për fëmijë në nevojë por Leo paska menduar diçka krejt ndryshe.

Kthehu