• |
ide | kryesore

Arrestohet për kontrabandë djali i Pepe Aguilar (Foto)

Arkiva, Paparazzi
pepe.jpg

Jose Aguilar, djali i ikonës meksiane Pepe Aguilar është arrestuar në Kaliforni nën akuzën e kontrabandës së 4 emigrantëve të paligjshëm nga Kina, të cilët u gjendën në bagazhin e makinës.

Jeremy Warren është avokati mbrojtës i Aguilar dhe shprehet se kjo akuzë nuk do të dëmtojë këngëtarin.


“Jose Aguilar është një i ri i cili do të adresojë këtë çështje në gjykatë, jo me shtypin” ka vijuar më tej Warren.

Nga të dhënat e BBC kjo ngjarje ka ndodhur 2 javë më parë por në media është raportuar të premten.

Personat në bagazhin e Jeremy janë nuhatur nga një qen, që më pas vunë në lëvizje Doganën e SHBA-së dhe Mbrojtjes Kufitare.

dd_1491112051-7593936
Kthehu