• |
ide | kryesore

Shikoni si kanë ndryshuar aktorët e Hollywood që nga dalja e parë publike (Foto)

Arkiva, Paparazzi
jennifer aniston.jpg

Nëpërmjet fotove të mëposhtme tregohet ndryshimi i yjeve të Hollywoodi-t se si kanë ndryshuar që nga dalja e tyre publike dhe fillimi i karrierës e se si duken ato sot.

A Nightmare on Elm Street, 1984
Glen Lantz — Johnny Depp (53)

  


Panic Room, 2002
Sarah Altman — Kristen Stewart (26)

Fast Times at Ridgemont High, 1982
Brad’s Bud — Nicolas Cage (53)

E.T. the Extra-Terrestrial, 1982
Gertie — Drew Barrymore (42)

Critters 3, 1991
Josh — Leonardo DiCaprio (42)

The Mask, 1994
Tina Carlyle — Cameron Diaz (44)

Back to the Future Part II, 1986
Video Game Boy #1 — Elijah Wood
(36)

The Karate Kid, 2010
Dre Parker — Jaden Smith (18)

Heavenly Creatures, 1994
Juliet Hulme — Kate Winslet (41)

Mio in the Land of Faraway, 1987
Benke — Christian Bale (43)

Léon: The Professional, 1994
Mathilda — Natalie Portman (35)

Leprechaun, 1993
Tory Reding — Jennifer Aniston (48)

How to Make an American Quilt, 1995
Beck — Jared Leto (45)

 

Kthehu