• |
ide | kryesore

Edi Rama i hip gomarit në inagurimin e shkollës 9- vjeçare “Luigj Gurakuqi” (Foto)

Arkiva
edi-rama.jpg

Në inagurimin e shkollës 9-vjeçare  “Luigj Gurakuqi” Tiranë, i pranishëm ka qënë edhe kryeministri Edi Rama.


Për të mos mjaftuar me kaq, siç është bërë tashmë zakon, në faqen e tij zyrtare “Facebook”, nuk mund të mungonte dhe fotoja e ditës.


Si të ishte në vendin e fëmijëve, i lumtur,  kryeministri i ka hipur gomarit dhe veshin nuk ja lëshon.