• |
ide | kryesore

“Sulo, o Sulo!”, tifozët shkodranë e bëjnë Starovën personazh të “Lulëkuqe mbi mure”

Arkiva, Pikante
starova-470x313.jpg

Në stadiumet shqiptare jemi mësuar që tifozët të shajnë në kor arbitrat apo trajnerët e skuadrës kundërshtare. Ndryshe ka ndodhur në Shkodër, gjatë ndeshjes Vllaznia-Partizani. Përveç shiut që ka rënë gjatë ndeshjes, trajnerin Sulë Starova e kanë bezdisur edhe kunjat e tifozëve shkodranë, që përgjatë ndeshjes e ngacmonin duke imituar personazhet e filmit “Lulëkuqet mbi mure” me thirrjet “Sulo, o Sulo”. Starova është përpjekur të jetë i përqëdruar nga lojtarët në fushë dhe nuk ka reaguar ndaj tifozëve.Kthehu