• |
ide | kryesore

FOTO/ Policja lë punën dhe bëhet striptiste

Arkiva, Stil
4-891493053600.jpg

Një police vendosi të lërë punën e saj dhe u bë striptiste.

Shkak duket se u bë rroga e ulët.


Britanikja Hannah Havers, 35 vjeç, fitonte 2500 sterlina në muaj si police.

Por tani si striptiste ajo fiton mbi 5 mijë sterlina në muaj.

Hannan punon në një klub xhentëlmenësh.

Kthehu