• |
ide | kryesore

FOTO/ Retë formojnë hartën e Shqipërisë

Arkiva, Pikante
ha.jpg

Ditët e fundit moti i paqëndrueshëm me shi e diell ka bërë që në qiell të shfaqet një re me një formë të pazakontë. Harta e Shqipërisë është bërë e dukshme në qiell mëngjesin e sotëm dhe është parë nga shumë persona. Nuk është bërë akoma e ditur se në cilin vend është shkrepur fotoja por padyshim që është diçka që nuk e shohim çdo ditë.Kthehu