• |
ide | kryesore

Këto janë shenjat e horoskopit që nuk përshtaten në dashuri

Arkiva, Stil
012916-horoscope.jpg

Me disa persona gjejmë një gjuhë të përbashkët, ndërsa me disa të tjerë sado që të përpiqemi që të krijojmë ndonjë komunikim, energjitë nuk ka përputhen.

Yjet na tregojnë që disa shenja horoskopi thjeshtë nuk janë të përshtatshme, prandaj po e japim listën që kombinimet e dashurisë për astrologjinë janë më të këqijat.


Dashit nuk u përshtaten Binjakët, Peshqit dhe Virgjëreshat.

Demi nuk pajtohet mirë me Deshët, Shigjetarët dhe Binjakët.

Për Binjakët, të këqijnj janë Demat, Gaforret dhe Peshqit.

Gaforrja është kombinim i keq me Deshët, Binjakët dhe Shigjetarët.

Luanit nuk i përshtaten Binjakët, Bricjapët dhe Peshqit.

Për Virgjëreshën janë të këqinj Deshët, Peshoret dhe Ujorët.

Peshores nuk u përshtaten Virgjëreshat, Akrepat dhe Gaforret.

Akrepat nuk përshtaten me Deshët, Shigjetarët dhe Binjakët.

Për Shigjetarët kombinimi më i keq është lidhja me Demat, Gaforret dhe Virgjëreshat.

Bricjapit nuk i përshtaten Deshët, Binjakët dhe Shigjetarët.

Ujorit nuk u përshtaten Demat, Gaforret dhe Virgjëreshat.

Peshqit më së keqi përshtaten me Deshët, Luanët dhe Binjakët.

Kthehu