• |
ide | kryesore

Grimi që duhet të përdorni për sytë ngjyrë kafe

Arkiva, Stil
brown-eyes-2.jpg

Nese keni sy kafe, ju keni shume opsione kozmetike per te zgjedhur:
– Kur ju aplikoni tonin mbi sy, ju duhet te mbani parasysh nje rregull te thjeshte – ngjyrat e lehta te nxjerrin ne pah dhe i bejne syte me te medha, ndersa ngjyrat e erreta bejne konturet dhe zvogelojne syte. Duke ndjekur kete rregull te thjeshte ju mund te kombinoni lapsa te erret dhe pluhura te shndritshem per te theksuar syte tuaj kafe me vijezim te zi dhe vetulla te erreta e tone te shndritshem per tu aplikuar mbi qepalla.

 


Kthehu