• |
ide | kryesore

John Legend kundër racizmit me këtë klip(VIDEO)

Arkiva, Paparazzi
john-legend-march-2-2017-billboard-1548.jpg

John Legend tregon me klipin e tij sesi dashuria tejkalon kufijtë, si territorial ashtu dhe kulturore, në këngën “Surefire”.

Klipi, me regji të Cole Wiley, ndjek një çift të rinjsh, Roberto dhe Jamila, të cilët luftojnë kundër paragjykimeve dhe ligjit, që cënojnë lidhjen e tyre për shkak se nuk i përkasin së njëjtës racë. j“Surefire” është pjesë e albumit të pestë të Legend, të titulluar “Darkness and Light”.


 

Kthehu