• |
ide | kryesore

Soni Malaj i sulet Ermalit,” Ami të kapi me një tjetër”

Arkiva, Paparazzi
3d6c31f2e7ac8d0c6e03d167a93ab231_L.jpg

Arsyja ka qenë faqja e këtij të fundit ku ishte postuar artikullin  me titullin: “Pse i la të gjithë partnerët Soni Malaj?”, ajo që nxiti debatin  mes dy miqve të vjetër.

Sonit nuk i ka pëlqyer aspak ajo që shkruajtur rreth jetës së saj private dhe ka reaguar në faqen e  saj ku ka postuar një foto të Ermalit me Amin ku shkruante: Lajm i ditës: Ndahet Ermal Mamaqi nga Ami. Ajo e kap me një vajzë tjetër”.  Pas kësaj Ermali ka qëndruar indiferent duke postuar një video të shkurtër në faqen e tij në Instagram shkëputur nga puntata e fundit e emisionit.   Megjithatë duket se pas kësaj dy miqtë janë penduar ose janë sqaruar pasi si Soni ashtu edhe faqja që postoi lajmin, i kanë fshirë postimet. 


Kthehu