• |
ide | kryesore

VIDEO/ Hyn të grabisë në dyqan, por të gjithë klientët ishin të armatosur

Arkiva, Syri i Lapsit
sfeeee.jpg

Brazil. Një person i armatosur hyn për të grabitur një dyqan. Ai kërcënon me pistoletë shitësen dhe disa persona të tjerë që gjendeshin aty, por gjërat marrin tjetër rrjedhë kur arma i bie nga duart. 
Në fakt, thuajse të gjithë të pranishmit me përjashtim të shitëses ishin gjithashtu të armatosur dhe nuk kanë ngurruar të shfrytëzojnë pakujdesinë e grabitësit. Njëri prej tyre e ka qëlluar, duke e lënë të vrarë në vend.

 Kthehu