• |
ide | kryesore

(VIDEO) Si e sheh Ismet Drishti spotin e Ramës që vë gjoba

Arkiva, Pikante
Captffgure.JPG

Spoti elektoral, ku Edi Rama gjobit të shoferin nuk i ka shpëtuar humorit në internet. Një version ndryshe vjen nga Zjarr Tv. Shoferi i kujton Edi Ramës se ai është shoku i Gjush Dakos dhe Vis Roshit, por sërish kryeministri vazhdon me gjobën.


“Lekët e taksave dhe të shtetit ia dhamë Vilma Nushit, i hëngrëm për vetë, e s’na ka ngel më kokërr leku”, thotë Rama i dubluar në spotin e Zjarr Tv, prandaj me këto gjoba do bëjmë shkolla dhe kopshte, etj etj.


Kthehu