• |
ide | kryesore

Sipas një studimi temperaturat e larta na bëjnë egoistë

Arkiva, Stil
rev.JPG

Ndërsa mërkuri ngrihet, femrat dhe meshkujt bëhen më pak të shoqërueshëm dhe më pak të prirur për të ndihmuar të tjerët, zbuluan shkencëtarët. Në fakt, sa më nxehtë të jetë, aq më drastike është rënia e dëshirës për të ofruar ndihmën e tyre.

Eksperimenti zbuloi se rritja prej 5 gradë e temperaturave na bën që të jemi 50% më pak të gatshëm për të ofruar ndihmë.


Kthehu