• |
ide | kryesore

FOTO REPORTAZH/ Varfëri dhe seks, jeta e prostitutave në komunizëm

Arkiva, Stil
article-2255693-16B57A3E000005DC-572_964x645.jpg

Depresioni i madh padyshim që ka lënë gjurmë për njerëzit. Komunizmi ishte shkatërruese për njerëzit, varfëri, dëshpërim dhe skamje. Megjithatë prostitucioni ekzistonte. Këto foto janë bërë në 1991 në Moskë, në kohën kur u rrëzua Bashkimi Sovjetik. Shikoni jetën e rusëve dhe të prostitutave të kohës.


 

Kthehu