• |
ide | kryesore

Katër fantazitë më të zjarrta seksuale të femrave

Arkiva, Stil
4-fantazit-euml-m-euml-t-euml-zjarrta-seksuale-t-euml-femrave_2_hd-780x439.jpg

“Dëshirat të veçanta” në krevat zakonisht u përshkruhen meshkujve, ndërkaq të tilla kanë edhe femrat. Lexoni cilat janë!

Fantazia është mënyra më e përsosur që të zgjoni epshin tuaj të fshehur dhe të ndrydhur. Ekzistojnë dëshmi, që sado që të dallojnë femrat nga njëra-tjetra, pjesa më e madhe e fantazive të tyre përputhet, transmeton Telegrafi.


Fantazitë e femrave mund të jenë shumë relative dhe të zjarrta. Sajti amerikan Healthy Place, ka zhvilluar një sondazh lidhur me dëshirat më të nxehta të femrave.

Në vendin e parë u rendit “marrja me forcë nga partneri”. Nuk bëhet fjalë për dhunë por për një dëshirë agresive.

Në vendin e dytë renditet dëshira për tu shtirur si mashkull për një natë dhe për të tërhequr partnerin drejt dëshirave më të fshehta.

Në vendin e tretë renditet dëshira për të bërë striptizë për një natë, duke e joshur më së shumti partnerin, por edhe duke i rritur vetes dëshirën.

Më poshtë renditet dëshira e të kryerit marrëdhënie seksuale “me shefin”. Ideja e këtij raporti intim është që të mundohet partneri, deri sa më në fund të shijohet kënaqësia.

Kthehu