• |
ide | kryesore

Faydee turpërohet, i dështon koncerti në Kosovë (FOTO)

Arkiva, Paparazzi
image-22-03-16-11-04-2-620x330.jpg

Mjafton të përmendim “Laugh Till You Cry” apo “Can’t let go” për t’ju rikujtuar se Faydee për  një kohë të gjatë ishte një ndër këngëtarët më të kërkuar nëpër clube.

Por këtë herë, koncerti i tij ka dështuar në mënyrë të turpshme. Faydee do të ishte i pranshëm për koncert në Gërmi, por ka dështuar ende pa nisur. Ndërkohë që këngëtari duhej të dilte në orën 21:00 në skenë,   ora ka vajtur 22:10 dhe ai ende nuk dukej, konfirmojnë mediat kosovare. Janë siguruar edhe disa foto të cilat tregonin një numër minimal të të pranishmëve në koncert, numër ky që nuk e kapte as shifrën 100. 

Kthehu