• |
ide | kryesore

Forbes publikon listën e pasanikëve në showbiz (FOTO)

Arkiva, Paparazzi
kim-kardashian-instagram-02_612x380_1.jpg

Kim Kardashian është listuar nga Forbes si femra më e re në listën e personazheve të televizionit, e cila paguhet më shumë për 2017-ën.

Ajo pozicionohet në vend të 8, me të ardhura vjetore që kapin shifrën 45.5 milionë dollarë. Kim është një pozicion më sipër se Simon Cowell (43.5 milionë dollarë). Listën e kryeson 66-vjeçari, Dr Phil McGraw (79 milionë dollarë) dhe më pas Ellen DeGeneres (77 milionë dollarë).

986575-4710952-Top_ten_L_R_Phil_McGraw_Ellen_DeGeneres_Jerry_Seinfeld_Gordon_Ra-a-81_1500491882281.jpg
Kthehu