• |
ide | kryesore

David Backham e tepron, autograf në të pasme (Foto)

Arkiva, Paparazzi
David-Beckham.jpg

Përflitet që është pikërisht kjo që i ka hapur problemet martesore.

Por kjo nuk e shqetëson aspak David-in, i cili është fotografuar në një moment epik, duke i firmosur të pasmet një fanseje shumë të zjarrtë. Për fatin e mirë të saj, ishte e veshur dhe kontakti nuk ka qenë me lëkurën e vajzës pasi kushedi se si mund të reagonte Victoria.  


david.jpg
Kthehu