• |
ide | kryesore

9 yjet botëror që janë takuar me sozitë e tyre, e vështirë të dallohen (Foto)

Arkiva, Paparazzi
5ca08610e1d0782b2e2f79c0ff55825f.jpg

dhe personazhet e njohur botërorë kanë sozitë e tyre. Madje, ata edhe i kanë takuar rastësisht apo me plan, “binjakët” e tyre. Nuk jemi vetëm ne njërëzit e zakonshëm kurioz për të takuar sozinë tonë. Edhe yjet botërorë, kanë insistuar gjatë për të takuar personin që ju ngjan aq shumë atyre. Më poshtë mund të shikoni fotot e personazheve të njohur botërorë, në krah të sozive të tyre.Adam Sandler dhe Max Kessler

Kim Kardashian dhe Kamilla Osman

Jack Black dhe sozia e tij në miniaturë

Adele dhe Emily Bamforth

Ellen DeGeneres dhe Donna Blair

Mark Hamill dhe Sebastian Stan

Taylor Swift dhe Olivia Sturgiss

Zac Efron dhe Michael Hixon

Kthehu