• |
ide | kryesore

Çfarë i bëjnë një femre kur pranohet në ushtri (FOTO&VIDEO+16) 

Arkiva, Pikante
pri_48191717.jpg

Këto imazhe shokuese tregojnë se çfarë duhet të kalojë një femër që të pranohet si pjesë e ushtrisë. Sigurisht ky është një ritual informal, por gjithkush duhet ta kalojë. 
Britanikja Rebecca Crookshank ka publikuar pamjet e asaj që iu desh të kalonte në duart e meshkujve, për t’u quajtur pjesë e forcave ajrore.
Në atë kohë 21 vjeç, Rebecca ishte e vetmja femër mes 28 rekrutëve që iu bashkuan bazës ajrore ‘Mount Alice’. Ata luftuan në ishujt Falkland kundër argjentinasve.
Fotot janë bërë në vitin 2001, por janë publikuar tani nga ajo, për të treguar vuajtjet që kalon një femër që të bëhet pjesë e forcave të armatosura.
“Nuk do të hesht,” tha ajo. Tashmë londinezja punon si aktore dhe aktiviste kundër abuzimeve seksuale.Female RAF recruit reveals horrific sexual abuse she was subjected to Female RAF recruit reveals horrific sexual abuse she was subjected to Female RAF recruit reveals horrific sexual abuse she was subjected to Female RAF recruit reveals horrific sexual abuse she was subjected to Female RAF recruit reveals horrific sexual abuse she was subjected to
Kthehu