• |
ide | kryesore

FOTO/ Alarm në Ardenicë, zjarri rrezikon antenat e TV-ve

I pakategorizuar
ec732df5-449b-41fd-be67-fc8b98985fe6.jpg

Alarm nga zjarri në Ardenicë. Flakët po rrezikojnë antenat e televizioneve. Zjarrfikësit po përpiqen t’i vënë ato nën kontrroll. Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 13 vatra zjarri. Në operacione për shuarjen e zjarreve janë angazhuar 84 punonjës zjarrfikës, 17 automjete zjarrfikëse,60 forca ushtarake, rreth 60 punonjës të Pyjores e të bashkive dhe vullnetarë, të mbështetur edhe nga helikopterë.


Kthehu