• |
ide | kryesore

Berisha refuzon të drejtojë seancën e parë, deputeti i PS kryeparlamentar për një ditë

I pakategorizuar
berisha.jpg

Besnik Bare pritet të drejtojë seancën e parë parlamentare ditën e shtunë. “Neës24” thanë se Sali Berisha ka refuzuar të drejtojë këtë seancë të parë të sesionit të ri parlamentar. Mësohet se refuzuan ta drejtojnë seancën edhe Tritan Shehu dhe Halim Kosova, deputetë të PD-së. Sipas rregullores, deputeti më i vjetër në moshë duhet të drejtojë seancen e parë të sesionit parlamentar.


Kthehu