• |
ide | kryesore

Serbët nuk tërhiqen: Urdhër-arresti për Haradinajn është në fuqi

I pakategorizuar
sdgdf.JPG

Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuric, ka deklaruar se flet-arresti ndaj kryeministrit të ri, Ramush Haradinaj, ende mbetet në fuqi.

“Haradinaj dhe shumë bashkëpunëtorë të tij për ne mbeten në listën e fletë arrestit dhe këtu nuk do të ndryshojë asgjë”, citon “veçerenjenovosti” të ketë thënë Gjuric.


Ai ka folur edhe për ata që në Serbi quhen “serbë të ndershëm”, përkatësisht “serbë të Thaçit”.

Gjuriq ka deklaruar se një ndjekje e tillë është nisur nga ata që nuk brengosen as për krahinën jugore dhe as për fatin e serbëve që jetojnë atje.

“Le të shkojnë të gjithë ata patriotë të vetëshpallur nga Terazia për të jetuar në Kosovë, ose të paktën le të shkojnë atje si turistë para se t’i gjykojnë bashkëkombësit tanë për atë që ata bëjnë për mbrojtje dhe mbetje të serbëve e të Serbisë në Kosovë ”, ka thënë Gjuric.

Kthehu