• |
ide | kryesore

Pas fjalimit lë sallën e Kuvendit, Basha takohet me ambasadorin amerikan Lu

I pakategorizuar
Donald-Lu-Lulzim-Basha-e1462349798940_0.jpg

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha i është dashur ta lërë sallën e Vuvendit për tu takuar me amabasadorin amerikan Donal Lu

Mësohet se kreu i opozitës   po drekon me amabasadorin e Shteteve të Bashkuara në zonën e ish-Bllokut.


Basha e zhvillon këtë takim me ambasadorin amerikan pak pasi mbajtin fjalim e tij të parë pas 6 vitesh mungese në Kuvend.

Akoma nuk i dihet tema e bisedës mes Donald Lu-së dhe Bashës. Ndërkohë edhe amabasadori amerikan ishte i pranishëm në ditën e votimit të Ruçit si kryetar i Kuvendit, por u pa se hoqi kufjet kur ai foli.

Po ashtu edhe opozita ka patur rezervat e forta për figurën e Ruçit dhe e ka kundërshtuar me fortë vendosjen e tij në krye të Parlamentit. Ndoshta, çështja “Ruçi” do të jetë një nga temat e bisedës mes Donal Lu dhe Lulzim Bashës.

Kthehu