• |
ide | kryesore

Maskat u grabisin paratë dhe sendet personale fermerëve në Selenicë të Vlorës

I pakategorizuar
grabitje-1.jpg

Një grabitje me armë është shënuar në Sevaster të Selenicës.

Dy persona të maskuar dhe të armatosur kanë ndaluar një automjet dhe kanë grabitur një shumë parash si dhe sende personale të personave që po udhëtonin në automjet.


Viktimë e kësaj grabitjeje janë dy fermerë nga Berati të cilët kishin shkuar për të blerë bagëti në atë zonë. 

Kthehu