• |
ide | kryesore

VIDEO/ Kandidatët e Vetingut shokojnë jurinë me përgjigjet e tyre

I pakategorizuar
reforma_0.jpg

Një situatë sa qesharake aq edhe shokuese ka qenë ajo e përzgjedhjes së kandidatëve për anëtarë të organeve të reja të Vettingut. Juria ka mbetur e shokuar nga përgjigjet e pedagogëve të juridikut dhe magjistraturës, pasi iu ka drejtuar pyetje elementare, herë herë edhe “provokuese”. Ajo që ra në sy është fakti se kandidatët nuk njohin prokurorët dhe gjykatësit me emër si Alush Dragoshi, apo Maks Haxhia pas pyetjeve të drejtuara nga Përparim Kabo. Kujtojmë se 5 kandidatët aplikuan të jenë anëtarë të trupës që do të hetojë mbi prokurorët dhe gjykatësit. Madje, disa prej tyre shprehen konfuzë edhe kur pyeten se çfarë libri kanë lexuar së fundmi. Për më tepër, shikoni videon e publikuar nga channel one.


Kthehu