• |
ide | kryesore

Rama: Këngëtarë të dështuar punonin te Agjensia Kombëtare e Burimeve Natyrore

I pakategorizuar

Në fjalën përpara Asamblesë Kombëtare të PS-së, kryeministri Edi Rama ka folur gjatë edhe për reformën në administratën publike.

Ai tha se do të ketë një shkundje të zyrave të shtetit nga parazitët dhe njerëzit që janë në pozicione të papërshtatshme me formimin e tyre.


Për ta ilustruar, Kryeministri dha këtë shembull:

“Kemi gjetur këngëtarë në Agjensinë Kombëtare të Burimeve Natyrore. Kuptohet këngëtarë të dështuar”, u shpreh Rama. 

Kthehu