• |
ide | kryesore

Studimi/ Mosha kur femrat pëlqejnë seksin

Lapsi Leaks

Ndoshta pjesa më e madhe do të mendojnë, se bëhet fjalë për vajzat e reja që janë rreth të 20-tave, por jo!
Zbulime të shumta kanë dalë në përfundimin se femrat janë shumë më të interesuara për seks, në të 30-tat dhe 40-tat e tyre. Edhe pse këto ishin rezultatet, hulumtuesit gjithashtu kanë vënë re se tek femrat e kësaj moshe në krahasim me të kaluarën ka rënë shumë siguria në shtrat.
Si pasojë e frikës nga menopauza e hershme, gratë bëhen më të frustruara dhe duan më pak seks, por përsëri dëshira për marrëdhënie dominon tek mosha 30-40 vjeç.
Pothuajse 75% e femrave të anketuara kanë qenë të frikësuara nga menopauza dhe po e njëjta shifër e grave që kanë arritur në menopauzë kanë deklaruar, se i ka penguar në marrëdhënie.
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.