• |
ide | kryesore

Kryeprokurorja Arta Marku shkakton ‘fortunë’, largon drejtuesit e prokurorive në rrethe

Lajme, Të fundit

Prokurorja e Përgjithshme, Arta Marku ka firmosur sot të tjera ndryshime në radhët e prokurorive në rrethe.


Në kuadër të riorganizimit, mirëfunksionimit të organit të akuzës, rritjes së performancës dhe besueshmërisë së publikut tek ky institucion, Prokurori i Përgjithshëm, znj. Arta Marku nënshkroi ndryshime ne prokurone e Elbasanit, Fierit dhe Kukësit” – njofton zyra per media e Markut.


Kështu, Dritan Ginës, drejtues i komanduar i Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan, i ndërpritet komandimi dhe kthehet si prokuror në Prokurorinë ku është i emëruar.  Drejtues i Përkohshëm i Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan, caktohet prokurori, z.Ardjan Nezha. Edhe Pali Deçolli, drejtues i komanduar i Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Fier, i ndërpritet komandimi dhe kthehet si prokuror në Prokurorinë ku është i emëruar. Drejtues i Përkohshëm i Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Fier, caktohet prokurori, z.Fatmir Lushi. Edhe Artur Ismailukajt, drejtues i komanduar i Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Kukës, i ndërpritet komandimi dhe kthehet si prokuror në Prokurorinë ku është i emëruar. Ndërkohë që drejtues i Përkohshëm i Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Kukës, caktohet prokurori, zj.Alketa Nushi.

 


1 Comment

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.