• |
ide | kryesore

Kryeministri Rama mbledh sot në Lezhë kabinetin e tij qeveritar

Lajme, Të fundit

Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur Lezhën për të mbajtur mbledhjen e parë të qeverisë për vitin 2018.


Mbledhja do të nisë ditën e sotme, për të vijuar edhe me takime ditën e shtunë. Aktivitetet përfundojnë në 17:30 minuta të datës 13 janar 2018.


Gjatë këtij takimi, katër janë temat kryesore ku përveç reformës së ujit e paralajmëruar se do të nisë më 1 shkurt të këtij, do të diskutohet edhe turizmi dhe zhvillimit i agroturizmit, shërbimet si dhe Viti i Skënderbeut.

AXHENDA

Dita e premte

15:00 Nisja për në Lezhë

16:00 Mbledhja e Këshillit të Ministrave (Salla e Bibliotekës së qytetit Lezhë, pranë vend-varrimit të Skënderbeut)

16:30 Konferencë për shtyp mbi vendimet e marra në mbledhje (KM)

17:00 Event kushtuar Vitit të Skënderbeut (Prezantimi projekteve te Lezhes tek Memoriali-Ministria e Kultures). Shoqerojne KM: Nikolla, Ndreu, Kumbaro-Pjesëmarrja e hapur për ministrat e tjerë

18:30 Pushim kafeje

19:30 Darka

Fjetja në Hotel në Shëngjin

9:30 Takim i KM dhe ministrave me drejtuesit qendrorë e vendorë të qarkut Lezhë. Pjesëmarrës: KM, Ministrat, Drejtues të institucioneve qendrore, kryetarët e bashkive, kryetarët e grupeve të këshillave bashkiakë, kryetarë këshillash bashkiakë, Prefekti, Kryetar qarku, etj)

E shtunë, 13 Janar 2018

8:00 Mëngjes pune i ministrave me drejtues të institucioneve të varësisë

9:30 Takim i KM dhe ministrave me drejtuesit qendrorë e vendorë të qarkut Lezhë (Salla e Konferencave të Hotel Rafaelo). Pjesëmarres: KM, Ministrat, Drejtues të insititucioneve qendrore, kryetarët e bashkive, kryetarët e grupeve të këshillave bashkiakë, kryetarë këshillash bashkiakë, Prefekti, Kryetar qarku, etj)

Temat e diskutimit:

Reforma e Ujit

Turizmi dhe zhvillimi I Agroturizmit

Shërbimet

Viti i Skënderbeut

10:30 Vizitat në terren

Kryeministri:

10:40 Inspektim i Portit të Shengjinit dhe projektet për zhvillimin e tij (KM, Nikolla, Ndreu, Gjiknuri)

11:15 Inspektimi i Depos së re të Ujësjellit të Lezhës (Inaugurim i Programi të Infrastruktures Bashkiake I, financuar nga KFË, SECO, BE për rehabilitimin e ujësjellesit në Lezhë me vlerë 12 milion euro. Përfshin 100% zonat e qytetit si edhe zonat Ishull-Lezhë, Ishull Shëngjin dhe Balldren. (Mbi qytet-KM, Nikolla, Ndreu, Gjiknuri)

12:00 Aktivitet për kremtimin e 105 Vjetorit të themelimit të Policisë së Shtetit (KM, Nikolla, Ndreu, Xhafa, Cako)

13:00 Nisja për në një restorant

13:30 Drekë me agrobiznese dhe përfaqësues të agroturizmit (KM, Nikolla, Ndreu, Niko, Klosi)

15:50 Nisja për Rrëshen

16:30 Event publik i gjerë për Bashkëqeverisjen në Pallatin e Kulturës Rrëshen (Të gjithë ministrat)

17:30 Nisja për në Tiranë

 


Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.