• |
ide | kryesore

Rrëfimi tronditës i 19-vjeçares: Kam shkuar me mbi 50 burra në një vit. A jam normale?

Lapsi Leaks

Pyetja e një 19-vjeçareje britanike ka hapur shumë debate në rrjetet sociale në vendin e saj. Ajo shkroi se Reddit se kishte bërë seks me mbi 50 meshkuj të ndryshëm brenda një viti.

“A jam normale?” – pyeste adoleshentja. Ajo i trembej gjykimit nëse këtë do ta mësonte i dashuri i saj në një lidhje serioze.

“E kam shijuar seksin që kur humba virgjërinë një vit më parë sapo mbusha 18. Ishte shumë e lehtë më pas për mua. A është e drejtë të bësh seks kaq shumë? Nuk kam pasur një lidhje serioze më parë dhe të gjitha rastet kur kam bërë seks kanë qenë vetëm për një natë. Është e vërtetë që njerëzit tentojnë të gjykojnë/shmangin, apo të mos dalin me femra që kanë pasur shumë partnerë? Duhet të heq dorë nga kjo? Jam konfuze” – mbyllet rrëfimi i 19-vjeçares.

Postimi i saj mori komente nga më të ndryshmet. Të shumtë ishin ata që deklaronin se nuk do të pëlqenin të lidheshin me njërën që kishte pasur 50 partnerë në një vit. Pati edhe nga ata që e këshillonin të tregonte kujdes dhe të mbrohej gjatë seksit. Më të shumtët i sugjeronin një lidhje të qëndrueshme me të cilën mund të bënte seks sa herë të dëshironte. ©LAPSI.al

14 Comments

 1. A jeni nën Rishikimi ose Administrimi i borxheve? A jeni në listën e zezë? A po përpiqeni të përballoni pagesat tuaja mujore? Dëshironi të blini një kredi për shtëpi, makinë apo biznes, por ju jeni nën rishikim të borxhit apo administrim? Nëse jeni përgjigjur PO për ndonjë nga pyetjet e mia? Mirësi na kontaktoni përmes emailit: [email protected]

 2. Diten e mire,

  Unë jam një huadhënës i regjistruar privat. Ne japim kredi për të ndihmuar njerëzit, kompanitë dhe individët e korporatave të cilët kanë nevojë për të rinovuar statusin e tyre financiar në të gjithë botën, me norma shumë minimale të interesit vjetor deri në 2% brenda një viti deri në 30 vjet periudhë kohore të ripagimit në çdo pjesë të botës . Ne japim kredi në rang prej 5.000 euro deri 100.000.000 euro. Kreditë tona janë të siguruara mirë për sigurinë maksimale është prioriteti ynë. Personi i interesuar duhet të na kontaktoni përmes emailit: ([email protected])

  Oferta e kredisë.

 3. A keni nevojë për një kredi të shpejtë për të zgjidhur problemet tuaja financiare dhe për të drejtuar një biznes? Merrni kredinë tuaj prej 3.000 deri 3.000.000.000 në monedhën në vijim ($) (€) (£) në dispozicion për huanë, këtu ju ofrojmë të gjitha llojet e huave. Kredi për investime, hua personale, kredi për pasuri të paluajtshme. Ne mund të ndihmojmë biznesin tuaj ose projektin me një normë interesi të ulët prej 2%. Nëse jeni të interesuar në marrjen e një kredie, kthehuni tek ne me detajet e mëposhtme të emailit: [[email protected]] Ose mund ta dërgoni në tekst nëpërmjet: +19144656417

 4. Përshëndetje,
  A jeni në ndonjë lloj vështirësie financiare? A keni nevojë për një hua për konsolidimin e borxheve, ndërtimin, hua të patundshme, refinance, qëllimin e biznesit personal ose kredi emergjente? A jeni një burrë apo grua biznesi që planifikon të zgjerojë biznesin e tij apo të saj, ne ofrojmë hua të të gjitha llojeve. nëse interesoheni, plotësoni formularin e mëposhtëm më poshtë dhe kthehuni tek ne përmes emailit: ([email protected])

  * Emrat e plotë të aplikantit:
  * Telefon:
  * Shteti:
  * Shuma e kërkuar e kredisë:
  * Kohëzgjatja e huasë:
  * Mosha:

  Email: ([email protected])

  Të fala.

 5. Përshëndetje,

    Unë jam Z. Alexander Kroos, huadhënës i regjistruar dhe i akredituar i huasë. I jap kredi ndërmjet 5.000 euro dhe 1.000.000.00 euro për individë të ndershëm me normë interesi 3% për një periudhë prej 5-25 vjetësh sipas rastit. Ripagimi do të jetë në këste mujore të cilat do të fillojnë 3 muaj pas pranimit të huasë. ne japim kredi me normën më të ulët të interesit prej 3% Shërbimet e kryera përfshijnë:
    Kreditë personale
    Kredi studentore
    Kredi Biznesi

     Nëse jeni të interesuar të merrni kredi nga ne, më kontaktoni me e-mail, [email protected]

  Aplikoni për një hua urgjente

 6. Ne japim kredi për biznese të garancisë, kredi për blerje të automjeteve, kredi për blerje të shtëpive dhe hua të tjera personale dhe shumë më tepër. Ne japim kredi afatgjatë prej 1 deri 50 vjet maksimale me normë interesi 3%. për më shumë informacion, kontaktoni me email: [email protected]

 7. Ne ofrojmë hua personale dhe kredi biznesi me një normë interesi të përballueshme prej vetëm 5% në vit, por të përbërë në baza mujore. Ne punojmë si në nivel lokal dhe ndërkombëtar, burimet tona të financimit specializohen në zgjidhje kreative për të përmbushur nevojat tuaja për zgjerim, rritje, etj. Na kontaktoni për më shumë informacione: @ {[email protected]}

  Data:
  Emri:
  Ditëlindja:
  sex:
  Statusi martesor:
  Adresë:
  Qyteti:
  Shteti / Provinca:
  Kodi Postar:
  Vendi:
  Telefon:
  E-mail:
  Qëllimi i huasë:
  Shuma e huasë:
  Termi i kredisë:
  Të ardhurat neto në muaj:
  ju lutemi vizitoni adresën tonë të internetit: https: // donnaloancompany.com

  Zoti bekofte
  Zonja Donna

 8. Ar jums reikia paskolos?
  Ar jūsų įmonei, įmonei ar pramonei reikia finansinės pagalbos?
  Ar jums reikia finansavimo, kad pradėtumėte savo verslą?
  Ar jums reikia asmeninės paskolos?
  PASIŪLYMAS IŠDUODAMAS LAIKOTARPĮ nuo 5000 iki 5000000 USD
  PASIŪLYMAS DĖL 3% TAIKYTI DABAR
  KAD REIKIA NAUDOTI PASKOLĄ
  PASIŪLYMAS DĖL 3% TAIKYTI DABAR ŠIUJE EMAILE: [email protected]
  whatsapp nr: +919108260840

 9. A keni provuar të merrni kredi nga bankat pa sukses? Nevojë urgjente për të dalë nga borxhi? Nevojë për para për zgjerimin apo krijimin e biznesit tuaj? Merrni një kredi nga një prej kompanive kryesore të huasë në Mbretërinë e Bashkuar. Për më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni me email: [email protected]

 10. Keni nevojë për kredi? Një kredi për të paguar borxhin tuaj ose për të paguar faturat ose për të filluar një biznes të ri? Një hua për të financuar projektin tuaj? Ne ofrojmë shërbime të garantuara të kredisë për çdo shumë me një normë interesi prej 2%. Për përgjigje dhe më shumë informacion, dërgoni një përgjigje në e-mail në vijim: [email protected]

 11. A po kërkoni kredi shumë reale me një normë interesi të favorshme prej 3%, bazuar në kushte të favorshme të kredisë?
  Keni nevojë për një kredi për të shlyer borxhin tuaj ose për të paguar faturat tuaja? A jeni refuzuar në çdo kohë nga bankat dhe institucionet e tjera financiare vetëm sepse keni një vlerësim të ulët kredie? Keni nevojë për hua ose financim për ndonjë arsye, siç janë:
  * Huatë
  * Kredi për pasuri të paluajtshme
  * Kredi afariste
  * Kredi hipotekare
  * Kredi për shtëpi
  * Kredi për konsolidimin e borxhit
  * Kredi personale
  Kënaqësia e klientit është qëllimi ynë kur të regjistroheni me ne, të aplikoni për një kompani të besueshme që kujdeset për nevojat tuaja të financimit. Ne do të kujdesemi për ju gjatë gjithë procesit. Na dërgoni një mesazh në: [email protected]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu