• |
ide | kryesore

Portieri i Argjentinës është kërcënuar me jetë

Rusi 2018, Sport

Pas frikës së madhe, Willy Caballero rrëfehet. portieri i Chelsea e Argjentinës, në Instagram, është kthyer të flasë për gabimin kundër Kroacisë: “Do të bëhet barsaletë. Një fatkeqësi, sido që ta quash. i pranoj të gjitha, sepse ishte një gabim sporti. Por më kanë treguar mungesë respekti, më kanë uruar gjëra të tmerrshme dhe kam marrë edhe kërcënime personale e për familjen time”.


“Këto sjellje nuk më kanë ndihmuar aspak. Mbaj me vete shumë persona që më kanë mbështetur, më kanë shoqëruar e kanë vuajtur për situatën në të cilën u gjenda”, vazhdoi Caballero. “Edhe njëherë pranoj gabimin, por nuk do desha që familja ime të kalonte ditë kaq të këqija. mbaj veshur fanllën e Argjentinës me vlerat që kam mësuar në familje e duke u rritur me futbollin”, përfundoi portieri i Seleccion.


Ya más tranquilo… Después del resultado tan positivo y la clasificación, lo mio pasa a ser una anécdota. Una desgracias, un fallo, un error, como quieran llamarlo. Hay un montón de cosas que acepto, porque fue una equivocación futbolística. Pero recibí muchas faltas de respeto, malos deseos y amenazas hacia mi y mi familia. Esas actitudes feas no me ayudaron. Me quedo con mucha gente que me apoyo, me acompañó y sufrió mi situación. Les doy gracias a todos los que estuvieron; los cercanos y los lejanos; los que se atrevieron a escribirme y a todos los que me apoyaron de una u otra manera. Una vez más acepto mi error, pero nunca tuve el deseo que mi familia pase días tan desagradables. Visto la camiseta de Argentina con los valores que aprendí en mi hogar y creciendo en el fútbol. Gracias a los que están siempre conmigo y con mi familia.

A post shared by Willy Caballero (@willycaba) on

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu