• |
ide | kryesore

Burg për çiftin gjerman, shitën fëmijën tek pedofilët

Planet

Gjykata gjermane ka dhënë burgim afatgjatë, prej 12 vitesh për çiftin që shitën fëmijën e tyre në një rrjet të errët pedofilësh. Gruaja 48-vjeçare dhe burri i saj 39-vjeç, ranë në burg, pasi kishin ofruar djalin e tyre 9-vjeçar për seks kundrejt pagesës, te një rrjet pedofilësh.

Çifti gjerman kishin përfituar 10 mijë euro në një rast të vetëm, nga një klient i cili kishte përdhunuar fëmijën e tyre 9-vjeçar. Aktualisht djali i dhunuar është marrë në kujdestari nga prindër të tjerë dhe është duke iu nënshtruar një terapie intensive psikologjike.


Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.