• |
ide | kryesore

Pas largimit nga shtëpia e bardhë, Obama pasanik me Netflix

Paparazzi, Slider

Gjatë tetë vjetëve të presidencës së tij, Barack Obama kishte një rrogë fikse, por duke marrë pozicionin e njeriut më të fuqishëm në botë, pasuria filloi t’i rritej.
Ky politikan sot fiton në saj të paraqitjeve publike dhe motivuese, pastaj duke shkruar kujtimet dhe së fundi në saje të kontratave fitimprurëse të filmit.Çifti Obama ka nënshkruar një kontratë me kompaninë e prodhimit Netflix, ku do të xhirojnë seriale të ndryshme (fiktiv dhe dokumentar) për të adresuar çështjet dhe problemet që i kanë preokupuar gjatë mandatit tetëvjeçar në zyrën e Shtëpinë e Bardhë, si dhe jetën e tyre pas largimit nga pushteti. Sipas listës Forbes të njerëzve më të pasur dhe më me ndikim në botë, bilanci i llogarisë së Barack Obama është rreth 40 milionë dollarë. Kjo është, sipas Forbes, gati 30 milionë më shumë se kur hyri në politikë në vitin 2005.
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.