• |
ide | kryesore

Sarri e duhani: llogari të frikshme prej 29 mijë cigare në vit

Sport

Anglezët janë kështu, duan të dinë jetën, vdekjen dhe mrekullitë e gjithkujt. Tani nën lenten zmadhuese është Maurizio Sarri që ka fituar zemrën e të gjithëve në ishull, si trajner i Chelsea. Joe.co.uk ka qenë i vëmendshëm në lidhje me anën e tij si konsumator i duhanit, aq sa janë zbavitur duke ndërtuar një llogari. Mesatarisht ish-tekniku i Napoli konsumon 80 cigare në ditë, një cdo 12 minuta, për një total prej 29mijë cigare në vit (22 mijë gjatë sezonit). Anglezët i kanë bërë edhe llogaritë e xhepit: në gjithë jetën e tij Sarri duhet të ketë shpenzuar 400mijë euro për cigare, dy javë rroge e Hazard.Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.