• |
ide | kryesore

Një sekret i rëndësishëm për të kuptuar nëse burri të tradhëton

Stil

Një grua e cila ka frikë se po e tradhton burri, mund t’i shuajë dyshimet duke u bazuar në një shenjë që nuk mund të aplikohet edhe te gratë tradhtare. Një studim, pas analizave dhe eksperimenteve të ndryshme, ka zbuluar se meshkujt inteligjentë janë më pak të prirë t’i tradhtojnë partneret. Hulumtuesit pohojnë se kjo ndodh për shkak se meshkujt e mençur e vlerësojnë më shumë monogaminë sesa meshkujt me inteligjencë më të ulët. Sa më inteligjent që është burri, aq më shumë kjo tregon nëse ai është besnik në lidhjen e tij. E njëjta gjë nuk mund është e vë rtetë edhe për gratë. Nuk ka ende ndonjë dëshmi se femrat inteligjente janë më pak të prira t’i tradhtojnë burrat.

Vlen të theksohet se studimet e fundit kanë treguar se femrat tradhtojnë po aq shumë sa meshkujt.


3 Comments

  1. Hi, emri im është Emily Oliver Unë jam nga Waterton Lakes National Park Kanada. Fjalët nuk mund të shpjegojnë se sa i ngazëllyer unë jam për rivendosjen e martesës sime të thyer dhe tani burri im është tërësisht mbrapa pasi më ka lënë mua dhe fëmijët tanë për një grua tjetër. Ne kemi qenë të martuar për vite të tëra, dhe gjatë martesës sonë kemi pasur një sërë luftash që vazhduan derisa më në fund ai u largua me fëmijët tanë dhe u zhvendos në Melburn për të qenë me një grua tjetër. Bllokuar të gjitha mjetet e kontaktit, duke e bërë komunikimin të pavlefshëm. Ndjeva që jeta ime kishte mbaruar dhe fëmijët e mi mendonin se kurrë nuk do ta shihnin babanë e tyre përsëri. Unë u përpoqa të jem i fortë vetëm për fëmijët e mi, por nuk munda të kontrolloja dhimbjet që më mundonin zemrën time, unë u konsumova nga trishtimi dhe dhimbja, sepse unë me të vërtetë e desha. Çdo ditë dhe natë mendoj për të dhe gjithmonë doja që ai të kthehej me mua, unë isha fjalë për fjalë duke u çmendur dhe kishte nevojë për një ndërhyrje hyjnore, kështu që i thashë secilit prej problemeve të mia një miku im i cili dikur kishte sfida të ngjashme. Ajo më drejtonte tek një njeri shumë i fuqishëm i quajtur DoctorIgbinovia. Ajo tha se ishte arsyeja e vetme për lumturinë që ajo po shijonte deri më sot. Drigbinovia mund të ndihmojë në përmirësimin e marrëdhënieve të thyera, ajo tha se për këtë ndjeja se duhej ta vura në gjyq. Unë e kontaktova atë në email Adders email [email protected] dhe ai më dha udhëzime se çfarë të bëj dhe kështu që unë bëra, atëherë ai bëri një magji dashuri për mua. Për habinë time më të madhe, pas tre javësh, burri im më thirri dhe më tha se na mungonte aq shumë sa fëmijët, isha aq i befasuar, zemra ime u mbush me gëzim dhe ngazëllim dhe fillova të hijeshim lotët e mi. Ai kërkoi falje për gabimin e tij dhe kërkoi falje për dhimbjen që shkaktoi mua dhe fëmijët. Kështu u kthye tek ne, me shumë dashuri dhe gëzim, dhe që nga ajo ditë, martesa jonë tani ishte më e fortë se më parë. Falënderime për Drigbinovia ai është shumë i fuqishëm, prandaj vendosa ta tregoj historinë time për hir të atyre grave dhe burrave të cilët e përjetuan atë që ndodhi. Unë dua që ju të dini se ka një zgjidhje. Drigbinovia është zgjidhja, një spellcaster i vërtetë dhe i fuqishëm që u lut për të jetuar një kohë të gjatë për të ndihmuar gratë dhe fëmijët në kohën e tyre të dhimbjes. Dhe gjithashtu ka spells për shërimin e HIV, kancerit, etj TË MIRA TË MIRA,

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.