• |
ide | kryesore

Studimi/ Mosha ideale për tu martuar

Stil

Martesa është një hap i rëndësishëm në jetë. Disa e shohin si vendimtarin, ndërsa shumë persona nuk e shohin aspak martesën si diçka të rëndësishme, mjafton të kenë pranë njeriun që duan. Para vendimit për t’u martuar shumë persona mund të stepen për sa i takon moshës.

Sipas studimeve të kryera së fundmi nga ‘The Time”, njerëzit duhet të martohen nga mosha 28 deri në 32, në qoftë se nuk dëshirojnë të divorcohen. Megjithatë këto janë thjesht statistika dhe mund të mos përshtaten me situatën tuaj personale, karakterin ose psikologjinë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu