• |
ide | kryesore

Ceremoni +18, martohet Sergio Ramos e Pilar Ruio: paguhet një pasuri për AC/DC

Sport

Sergio Ramos do të martohet me Pilar Rubio, mamanë e fëmijëve të tij, bashkë që nga 2013, në 15 qershor në katedralen e Sevilla. Rreth 400 të ftuar duhet të ndjekin disa rregulla precize, të vendosura nga cifti, kryesore mungesa e ardhjes së fëmijëve nën 18 vjec (përjashtimi i vetëm tre fëmijët e Ramos e Pilar). Jo vetëm kaq, ka edhe kufizime në veshjen e burrave dhe për ngjyrën e përdorur nga fermat. Dhuratat? Donacione në UNICEF.DEtaje të vogla, por që janë kthyer në kufizime të vërteta në një ceremoni që nuk do të ketë dëshmi fotografike, me kërkesë të Sergio Ramos e së shoqes. Mes rregullave, të mësuara nga As, është edhe detyrimi për të ftuarit që të lënë në hyrje ose në garderobë, celularët e tyre për të mbrojtur privatësinë e ciftit, duke lënë një dhomë ad hoc për thirrje emergjente të mundshme. Një ceremoni super private në katedralen e Sevilla, me fëmijët e Ramos që do të jenë dëshmitarët në këmbimin e unazave e të vetmit minorenë në martesë.

Edhe për sa i përket veshjes Sergio Ramos e Pilar Rubio kanë dhënë direktiva të sakta: meshkujt duhet të vishen me një ‘tight’, ndërsa femrat ndalohet të vishen me të bardha, të zeza, jeshile, portokalli, rozë apo të kuqe. Për dhuratën, cifti ka kërkuar që të bëhen donacione për UNICEF. Në ceremoni, duhet të luajnë muzikë AC/DC, të cilët janë paguar një milion euro.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu