• |
ide | kryesore

FOTO/ Harta e Botës ku e humbin më shpejt virgjërinë

Stil

Brazilianët e humbin virgjërinë në moshën më të hershme, 17.3 vjet. Kjo sipas një anketimi i cili hulumtoi 37 shtete të ndryshme të botës. Sipas tij, shtetet në Azinë Jug-Lindore dhe Oqeani janë më të prirë ta kenë më vonë përvojën e parë seksuale, ndërkaq shtetet në Amerikën Jugore i kanë më herët përvojat e para seksuale.

Kolumbia është shteti i dytë ku njerëzit e humbin në moshë të hershme virgjërinë, ndjekur pas nga Australia dhe Zelanda e Re. Nga shtetet e anketuara, në Malajzi njerëzit e humbin më së voni virgjërinë, në një moshë mesatare 23.7 vjet. Kjo është lista e plotë e shteteve të cilat e humbin virgjërinë në moshë të hershme.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu