• |
ide | kryesore

Radiografia e një proteste në mabrojtje të mjedisit

Blog

 

1 Comment

  1. Me shume perhapje per keto shkrime
    Duhet me shume akses nga publiku i thjeshte.
    Online ska kosto dhe praktik, por distancon lexuesin.
    shikoni forma te tjera. Psh ne forme fletepalosje qe shperndahet neper pallate. Njerezit duhet ti lexojne ne leter konkretisht se ka impakt me te mire.
    Investigimet ketu jane shume te mira.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.