• |
ide | kryesore

Bllokimi i buxhetit për Bashkinë e Shkodrës, vjen reagimi i Ministrisë së Financave

Lajme, Të fundit

Ministria e Financave dhe Ekonomisë, ka reaguar pas njoftimit komunikuar nga kryetarja ende në detyrë e Bashkisë së Shkodrës, Voltana Ademi, sipas së cilës Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit përmes Degës së Thesarit në Shkodër, vendosi të bllokojë  financimet për njësinë vendore të kryeqendrës së veriut.

Nga ana tjetër, në një deklaratë për mediat Ministria shpjegon se ditën e djeshme janë ekzekutuar të gjitha pagesat dhe urdhërpagesat e depozituara nga Bashkia Shkodër, brenda orarit zyrtar dhe sipas gjithë procedurave ligjore.

Deklarata e Ministrisë:

Lidhur me situatën e krijuar në Bashkinë Shkodër, ju bëjmë me dije, se strukturat e Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë, i kanë ndjekur nga afër këto procedura në përputhje më legjislacionin në fuqi.

Përsa i përket kësaj situate,   Ministria  e  Financave  dhe Ekonomisë sqaron se: Ditën e djeshme janë ekzekutuar nga Dega e Thesarit, Shkodër,  të gjitha pagesat dhe urdhërpagesat e depozituara nga Bashkia Shkodër brenda orarit zyrtar dhe sipas gjithë procedurave ligjore.

Për këtë Ministria e Financave dhe Ekonomisë, Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit dhe Dega  e Thesarit, Shkodër,  ka gjithë dokumentacionin e nevojshëm  përsa më sipër.    Kështu që bazuar mbi të gjitha  këto arsyetime që paraqitëm më lart,  Ministria e Financave  dhe Ekonomisë ju bën me dije, se ky dikaster  ESHTE NE FUNKSION TE ZBATIMIT TE LIGJIT për të gjithë  qytetarët njësoj pa dallime.

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu