• |
ide | kryesore

Vettingu, del lista për 48 gjyqtarë dhe prokurorë në radhë pritje

Arkiva, Lajme, Të fundit

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka bërë sot publike listën me 48 gjyqtarët dhe prokuororët që do i nënshtrohen procesit të Vetting-ut.

Sipas njoftimit bëhet me dije se shorti është hedhur dje në KPK dhe lista kryesohet nga Dritan Gina, prokuror i cili ka pasur një përplasje me Arta Markun.


Siç shihet dhe nga lista, gjyqtarët dhe prokurorët që do të kalojnë në sitën e Vetting-ut janë punonjës të gjykatave të faktit në të gjithë vendin.

NJOFTIMI I PLOTË

Në zbatim të ligjit nr. 84/2016 “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”, të pikës 8 të nenit 3 të rregullores “Për procedurat e zhvillimit të shortit në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit”, pas miratimit të listës me vendim nr. 59 të datës 07.11.2019 të Komisionit, më 12 nëntor 2019 janë shortuar dhe kanë filluar procedurat e rivlerësimit për subjektet e rivlerësimit, si më poshtë:

Dritan Gina Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Bledar Maksuti Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Agron Gjana Prokuroria e e Rrethit Gjyqësor Durrës
Bledar Bejko Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Drini Pali Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Rabiana Halili (Shehu) Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Saimir Smaka Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Dritan Marku Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Natasha Shallapi (Prifti) Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lushnjë
Artan Hazbi Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lushnjë
Binas Nina Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Elmira Tafani (Çabej) Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Alfred Shehu Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Sali Hasa Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Sarandë
Lorenc Mërkuri Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Sarandë
Julian Çafka Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
Spartak Çoçoli Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
Tasim Puci Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Berat
Silvana Pani Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Përmet
Bujar Memia Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Krujë
Ketra Bajrami Gjykata e Rrethit Gjyqësor Sarandë

Nevrie Duka (Halo) Gjykata e Rrethit Gjyqësor Sarandë
Enkeleda Doda Gjykata e Rrethit Gjyqësor Sarandë
Arben Dosti Gjykata e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
Mirela Iliopulli (Kore) Gjykata e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
Pëllumb Vehbi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
Kostika Çobanaqi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat
Matilda Llangozi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat
Durim Hasa Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat
Saemira Hila Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lushnjë
Ali Koleci Gjykata e Rrethit Gjyësor Mat
Rexhep Karaj Gjykata e Rrethit Gjyqësor Mat
Enkeleda Qorri (Kapidani) Gjykata e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Tomorr Kullolli Gjykata e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Bujar Musta Gjykata e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Atalanta Zeqiraj Gjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Albert Spiro Gjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Igerta Hysi (Bengu) Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier
Rezarta Balliu (Vigani) Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Niko Rapi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Ahmet Metaliaj Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Marinela Osmani (Nuni) Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Besjana Garxenaj Gjykata e Rrethit Gjyqësor Durrës
Dhurata Bilo Gjykata e Rrethit Gjyqësor Durrës
Petraq Dhimitri (Koço) Gjykata e Apelit Durrës
Elidon Papazisi Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Gjirokastër
Ken Dhima Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Vlorë
Arbena Ahmeti Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu