• |
ide | kryesore

Filmat më të mërzitshëm në netflix

Paparazzi, Slider

Mbrëmja nis me një kërkim në dukje të pafundëm të një filmi të lezetshëm në Netflix. Dy orë më vonë s’keni gjetur asnjë titull që ju bind. Përdoreni këtë listë për të eleminuar filmat më të papëlqyer nga kritikët dhe fansat në platformë. Ndoshta e gjeni çfarë doni të shihni për një orë, në vend të dy.

1. The Ridiculous 6 (2015)

 2. Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny (2016)

3. Special Correspondents (2016)

4. The Do-Over (2016)

5. Rebirth (2016)

6. True Memoirs of an International Assasin (2016)

7. The Most Hated Woman in America (2017)

8. Sandy Wexler (2017)

9. Naked (2017)

10. Step Sisters (2018)

11. The Open House (2018)

12. The Cloverfield Paradox (2018)

13. Irreplaceable You (2018)

14. Mute (2018)

15. The Outsider (2018)

16. Game Over, Man! (2018)

17. Paradox (2018)

18. The Week Of (2018)

19. The Kissing Booth (2018)

20. Tau (2018)

21. The Legacy of a Whitetail Deer Hunger (2018)

22. How It Ends (2018)

23. Father of the Year (2018)

24. The After Party (2018)

25. The Holiday Calendar (2018)

26. Polar (2018)

27. The Last Summer (2019)

28. Rim of the World (2019)

29. The Red Sea Diving Resort (2019)

30. Otherhood (2019)

31. Sextuplets (2019)

32. Rattlesnake (2019)

33. A Christmas Prince: The Royal Baby (2019)

34. A Fall From Grace (2020)

35. The Last Thing He Wanted (2020)

36. 6 Underground (2020)

37. In the Tall Grass (2019)

38. Death Note (2017)

1 Comment

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu