• |
ide | kryesore

Covid-19 bën që Almeda dhe Tolga të marrin një vendim

Paparazzi, Slider

Pandemia botërore Covid-19 përveç dëmeve në njerëz ka shkaktuar dëm edhe në ekonomi për shkak të mbylljes së bizneseve.
Almeda dhe Tolga kanë vendosur të mos e marrin qeranë e 9 pronaveqë kanë në Amerikë dhe 6 të tjerave në Turqi, një zgjedhje e çiftit për të lehtësuar sadopak vështirësitë financiare që mund të ketë çdo familje në këtë kohë.
Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.